maandag 4 juli 2016

Hoe het allemaal begon.

Vakantie.....Altijd een heerlijk onderwerp om over te praten en helemaal om te beleven. Dat is ook een van de redenen waarom ik Zelfstandig Reisadviseur ben geworden.

En vanwege mijn werk stond ik dit jaar op de Vakantiebeurs in Utrecht, super gezellig allemaal. Behalve het promoten van mijn eigen Toko Claudia's ReisCreaties 

had ik ook nog de tijd om heerlijk over de beurs te struinen en nieuwe contacten te leggen.

Een van die contacten was een mijnheer uit Sri Lanka. Lange tijd hebben we samen staan kletsen en met een visitekaartje op zak namen we afscheid. Drie maanden later kwam ik diezelfde mijnheer weer tegen, deze keer in Amsterdam bij een workshop over Sri Lanka. Ook hier hebben we een tijdje staan kletsen en hij vroeg me wanneer ik van plan was naar Sri Lanka te komen. Nou uhh.....ik heb geen idee eigenlijk.

Bij thuiskomst Redmer verteld dat ik die man weer was tegengekomen en die zei, joh dan mail je hem toch, kijken of hij met wat leuks komt. En om een lang verhaal kort te maken, dat kwam hij en zo doende gaan wij in juli met z'n drieën op vakantie naar Sri Lanka!

Balletjes kunnen raar rollen, zo zie je maar weer. Nog maar net terug van een geweldige week New York (lees ons vorige Blog) staat de volgende vakantie alweer voor de deur.

We hebben de nodige voorbereidingen alweer getroffen. We hoeven niet na te denken over de route, want die heeft LSR Travel helemaal voor ons uitgestippeld, wat een luxe! 



Wel hebben we weer de nodige inentingen gehaald, ik moest een nieuw paspoort aanvragen, de Visa zijn geregeld en de parkeerplaats op het vliegveld ook.

We vliegen dit jaar voor het eerst vanaf Dusseldorf, hebben we nog nooit eerder gedaan en we zijn dan ook erg benieuwd.

Het gaat al lekker opschieten, de laatste week voor vertrek is ingegaan. Thuis worden de laatste werkzaamheden afgerond en geregeld. De oudste twee blijven gezellig thuis, die gaan pas op vakantie met hun vriendin als wij weer terug zijn.
De honden gaan weer oude vriendjes op zoeken in de kennel, dus je ziet....we zijn er zo goed als klaar voor.

Nu alleen nog maar aftellen.

Laat gerust een hierondeer een reactie achter, dat vinden wij erg leuk.
Als je niet precies weet hoe het werkt kies dan voor Anoniem, vergeet dan alleen niet je naam onderaan het bericht te zetten;-)