zaterdag 23 juli 2016

Heerlijk duiken en lekker niets.

Woensdag 20/7 
Na een vroeg ontbijt wat nog niet helemaal klaar stond werden we om 08.00u opgehaald om te gaan duiken. 

Bij aankomst eerst even de formaliteiten geregeld en daarna wachten tot we de boot op mogen. Het is warm genoeg dus we besluiten om alleen met ons water t-shirt aan te gaan duiken. Twan komt er achter dat hij achterover van de boot af moet, dit is iets dat hij nog niet eerder gedaan heeft. We leggen hem uit hoe hij dat moet doen en hup hij plonst heerlijk het water in.
We dalen af langs een touw en gaan dan heerlijk op zoek naar moois onder water. We zien genoeg, er zwemt volop vis, alleen het zicht is maar vijf meter, dat is wel jammer. 
Het is heerlijk om weer te duiken en zeker met Twan erbij is weer extra genieten. Twan vindt het ook weer heerlijk om te duiken en gelukkig gaan zijn oren goed, hij is nl een beetje verkouden.
Na een uur zitten we weer op de boot en komen we er achter dat onze kapitein het schema heeft omgegooid en de tweede duik pas om 12.30u is. Aangezien we toch eerst terug moeten om nieuwe flessen te halen besluiten we het bij een duik te laten. Wat we gezien hebben was voldoende en het zicht was nou ook niet het je van het. We kunnen altijd morgen nog een keer.
We gaan weer lekker terug naar het hotel en de rest van de dag zitten we weer lekker aan het zwembad!!
Oh ja...foto's van het duiken blijven achterwege, er ligt nu ergens een camera op de bodem van de zee :-(

Donderdag 21/7 
Dagje zwembad hangen, eten drinken, zwemmen, insmeren, lezen. Heel vermoeiend :-)

1 opmerking:

  1. Oh nee!!!!!! Camera op de bodem achter moeten laten. Das wel heel erg kak!!!! Hopelijk dekt de verzekering het. Ik was nog wel zo nieuwsgierig naar de foto's. Dat relaxen hebben jullie nu wel goed onder de knie geloof ik ;-)

    BeantwoordenVerwijderen